Po
èetna stranica
 
Cjenik i maloprodaja
 
Styling_kutak
 
Moderno i zabavno
 
O nama
 
Kontakti
SCHWARZKOPF
O nama
Frizerski salon Danu od 2001. godine pruža visokokvalitetne i moderne uslugs i proizvode za njegu kose uz prihvatljive i dostupne cijene za širi krug korisnika. Kvaliteta usluga temelji se na višegodišnjem iskustvu vlasnice salona koja je znanje stjecala u Njemačkoj kod gospodina Petera Koferera, višestrukog europskog prvaka na natjecanjima frizerskim. Garancija kvalitete pri njezi kose temelji se na korištenju visokokvalitetnih proizvoda za njegu kosu – od Kadusa do Schwarzkopfa. Visoku kvalitetu frizerskih usluga i proizvoda za njegu kose uz prihvatljive cijene uspjeli smo održati i do danas.

Svrha: Pružanje svojim korisnicima visokokvalitetnih i profesionalnih usluga i proizvoda za njegu kose po prihvatljivim cijenama uz savjetodavnu uslugu i ugodnu atmosferu u frizerskom salonu.

Vizija: Lijepa kosa je zdrava; zdrava kosa je lijepa.

Misija: Osiguranje profesionalnih i visokokvalitetnih usluga, proizvoda za njegu kose te korisnih savjeta svojim korisnicima i članovima Zajednice Frizerskog salona Danu.

Ciljevi:

1. stvaranje Zajednice Frizerskog salona Danu putem internetskih medija (web stranica i facebook)
2. stalna povezanost s okruženjem po pitanju edukacije i izrade modernih frizura i njegovanja kose (prisustvovanje na seminarima i drugim eventima)
3. osiguravanje profesionalnih proizvoda za njegu kose
4. pružanje savjetodavne usluge svojim korisnicima
5. povećanje broja zaposlenih frizera u salonu
6. najmanje 2 stalne naučnice na praksi u frizerskom salonu
 
 
 
FACEBOOK youtube